UDSTILLINGER/ANMELDELSER

  • 2019 18 nov. 2018 – 13 jan. GALLERI TONART, Flensborg. Seks keramikere fra Tyskland og Danmark udstiller. Se indbydelse her feuerspuren
  • 2018 9 – 10 jun. Museum Jorn. Keramikmarked.
  • 24 mar. – 2 apr. VENØ GALLERI: ”ØEN OG FJORDEN”.
  • 29 mar. – 2 apr. GALLERI LENE F, Hals. PÅSKEUDSTILLING.
  • 29 mar. – 18 maj PRIMUS, PÅSKEUDSTILLING. ”Den store kosmiske autobanan”. Hinnerup Kulturhus.
  • 23 – 27 jul. LÆSØ KUNSTFESTIVAL.
  • 20 nov. – 28 nov. Albertslund Kunstforening.
  • 29 nov. – 26 nov. Albertslund Rådhus.
  • 2017 10 jun. - 27 aug. Galleri Dorte Visby. Mårup Kirkevej 62, Lønstrup.
  • 13 apr. - 31 maj PRIMUS, PÅSKEUDSTILLING, 30 års jubilæumsudstilling, Hinnerup Kulturhus.
  • 13 apr. - 17 apr. VITSKØL KLOSTER: Vesthimmerlands Kunstforening, 50 års jubilæumsudstilling.
  • 13 jan. – 26 feb. VARDE MUSEUM, Kirkepladsen 1, 6800 Varde. KIRSTEN HOLM, “FRA HAVET”, keramik, tegning, foto på kanvas. Se mere Varde_1.2.17. Læs mere her og se fotos her.
  • 2016 okt. Haderslev Kunstforening. ”FORGÆNGELIGHEDENS SKØNHED.” 27 okt. Se mere Haderslev_29.10.16Haderslev_29.10.16.2 og Der_Nordschleswiger_10.16.
  • jul./aug. Galleri Jakobsen, Lønstrup. Sommerudstilling. Se mere Jakobsen_2.7.16.
  • jul. Læsø Kunstfestival.
  • maj – jul. CLAY, KERAMIKMUSEUM DANMARK. Se mere Kirsten_Holm og Keramik. Udstilling af MINIATURER.
  • maj Ulstrup Slot. Hvorslev Kunstforening.
  • påske Galleri Molevit, Fussingø.
  • påske Påskeudstilling med PRIMUS. Hinnerup Kulturhus.
  • 2015 Kunstavisen Kunsthal og Museum, Janusbygningen, Tistrup. Se mere Kunstavisen_5.15. ”Kirsten Holms teknikker er fascinerende og hendes blik for at maj tilpasse natur og kunst til hinanden er så virkningsfuld, at man føler bølgeslagets evindelighed.” (Bent Mortensen)
  • Kunstavisen Østfyns Kunstforening. Draghes Gård. Se mere Draghes_Gaard_6.6.15 og Kunstavisen_6.6.15. juni ”Kirsten Holm er nået derhen, hvor hun ikke behøver at bestræbe sig på, at det, der bliver til under hendes hænder, skal være noget ”særligt.” Det bliver det bare! Hver krukke er en rejse i liv og skønhed.” (Preben Winther)
  • juli Læsø Kunstforening. Luddes Hus Se mere Læsø_20.6.5Læsøposten_7.15 og Læsøposten_22.7.15
  • okt. Fredericia Kunstforening. Se mere Fredericia_23.10.15.
  • 2014 okt. Birkerød Kunstforening. (Lars Ramlow). Se mere Birkerød_25.10.14Frederiksborg_24.10.14 og Frederiksborg2_24.10.14.
  • apr. Kunstbrænderiet, Vejle. Se mere Kunstbrænderiet_5.4.14.
  • Kunstavisen Galleri Strædet 5, Møgeltønder. Se mere Strædet_23.5.14 og Kunstavisen_5.14. ”Smukke og sjælfulde krukker, skulpturer, fyldt med storhed maj og styrke. Fornem og tidløs kunst – enestående i dansk nutidskunst.” (Lars Lisberg)
  • Kunstavisen Galleri Jakobsen, Lønstrup. Se mere Jakobsen_5.7.14, Jakobsen2_5.7.14 og Kunstavisen_7.14. ”Magisk realisme.” ”De tre kunstnere er et juli utroligt godt match. Deres værker krydser hinanden og går i dialog. Kirsten Holms fine keramiske krukker videreudvikler på magisk vis nye mønstre inspireret af naturens former og mønstre. (Grethe Hagensen)
  • 2013 Kunstavisen Galleri Rasmus, Odense. ”Mellem styring og impuls.” Se mere Rasmus_18.10 og Kunstavisen_10.13. ”Resultatet er unika keramik af en helt okt. særpræget skønhed.” (Preben Winther)
  • Kunstavisen ”Hver eneste krukke, stor eller lille, fremstår med sin egen personlighed og udstråling. Farvernes spil, form, chatteringer, linjer – netudgave alt spiller op til det færdige ”låg”, som havet gav kunstneren.” (Preben Winther). Se mere Kunstavisen_10.
  • Jyllands Posten Portræt af Kirsten Holm i anledning af udstilling på Dronninglund Kunstcenter. ”Naturens spor”. (Lars Ole Knippel) 4/9 Se mere JyllandsPosten_4.9.13.
  • Kunstavisen Dronninglund Kunstcenter. ”Det er både de enkelte værkers form og den maleriske overflade, der virker betagende.” (Kristian Jensen) Se mere Dronninglund_11.8.13 og Kunstavisen_7.13. aug. Dronninglund Kunstcenter. ”Inspirerende udstilling på Dronninglund Kunstcenter:” Se mere Vendsyssel_Avis_13.9.13 og Vendsyssel_Avis. ”Unikke krukker. Man oplever et frydefuldt scenarium af former og farver. Markant udtryk for farve og formæstetik. (Nordjyske Stiftstidende, Leif Bøgh) Se mere Nordjyske_31_8_13.
  • ”Smuk og betagende udstilling.” (Jørgen Ingvardsen.) Se mere Vendsyssel_Avis_13_9_13.
  • 2011 Kunstavisen Forgængelighedens skønhed. sep. Johannes Larsen Museet. ”Tankevækkende, smuk og inspirerende Kirsten Holm udstilling. (Lars Lisberg) Se mere Kunstavisen_09_11
  • Kunstavisen Baunhøj Mølle. ”Med sansningen i centrum. sep. ”Udstilling med værker af Kirsten Holm og Svend Aage Madsen er til fordybelse og inspiration.” ”Keramikeren Kirsten Holms stilsikre, egenartede og afklarede formsprog rummer i sig en forfinet og stærk sanselighed. Hendes værker er originale og tidløse, og deres udgangspunkt er ofte følsomme naturfortolkninger, der med markant styrke og indre ro sammenkæder kultur og natur.” ”Kirsten Holms keramik er i international klasse.” (Lars Lisberg) Se mere Kunstavisen_9_09.
  • Kunstavisen: Ulriksholm Slot. ”Kunst på slottet.” ”Pragtkeramik.” apr. ” Kirsten Holm indtager kælderhvælvingerne med sine fascinerende keramiske værker.” ”Former, næsten som var de på vej tilbage til den natur, de så tydeligt har forbindelse til. (Preben Winter)
  • 2009 26 aug. Galleri Humlum, Struer.”Klare og selvsikre værker. (Bergske Blade, Vestjylland). Se mere Midt_Vestavisen_8_09 og Bergske_Blade _8_09.
  • 2008 3 feb. ”Naturen er fanget i leret." Jydske Vestkysten. (Museet Holmen, Løgumkloster)
  • 26 sep. Heltborg Museum. ”Natur og Kunst i fokus på Heltborg Museum.” (Thisted Dagblad) Se mere Thisted_Dagblad_9_08.
  • Kunstavisen: Galleri Humlum. ”Kirsten Holms imponerende krukker er keramik i mesterklasse. 7 (Ove Torp)
  • 2008 Kunstavisen Museet Holmen, Løgumkloster. "Mellem sansning og erkendelse." (Lars Lisbjerg)
  • mar.
  • 2007 25 jul. ”Skulpturel kunst med egen sjæl.” Læsø Posten. (Luddes Hus, Læsø) Se mere LæsøPosten_7_07.
  • Kunstavisen Luddes Hus, Læsø. ”Kirsten Holm retrospektiv.” jun. ”Kirsten Holms Læsøudstilling er en yderst afklaret, velformuleret og givende udstilling. Der er en ydre balance og indre ro i hendes keramiske værker.” (Lars Lisberg) Se mere Kunstavisen_6_2007
  • 2006
  • 22 nov.: Anerkendelse til Hinnerup keramiker i anledning af repræsentation på Keramik Museum Berlin (Aarhus Stiftstidende)
  • Kunstavisen Anmeldelse af månedens kunstner på Danmarks Keramikmuseum, Grimmerhus: okt. Danmarks Keramikmuseum. ”Det er keramik i international klasse. Kompetent og helstøbt udstilling.” (Lars Lisberg) Se mere Kunstavisen_Grimmerhus_06
  • 22 aug. Galleri Uggerby. ”Imponerende keramik. Varieret og nyskabende keramik.” (Nordjyske Stiftstidende) Se mere Nordjyske_Stiftstidende_8_06. 6. aug. ”Naturens former og lys er udgangspunktet.” Se mere Nordjyske_Stiftstidende_8_06 og Nordjyske_Stiftstidende_8_06. Kunstavisen ”Holm, Madsen og Lønstrup.”
  • 7 aug. ”Kirsten Holms krukker er universel og organisk unika, enestående i dansk nutids keramik.” (Galleri Uggerby, Lønstrup. Lars Lisberg)
  • 6 aug.  ”Naturens former og lys er udgangspunktet.” (Nordjy. Stift.)
  • Kunstavisen Stengalleriet, Horsens. ”Sanselig og universel keramik. Hendes markante og stilsikre formsprog giver sig til kende i et 6 helhedsindtryk, der er både sikkert, visionært og afklaret.” (Lars Lisberg) 16 jun. ”Kunst på naturlig vis.” Se mere Horsens_Folkeblad_6_06Horsens Folkeblad_6_06b og Horsens Folkeblad_6_06.
  • 27 jul. Odder Kunstforening. ”Salen er ladet med god kunst.” (Odder Avis)
  • 2005
  • 5 jan. ”Ægte keramik”. (Aarhus Stiftstidende)
  • 2004 1 aug. ”-det vidner om stor håndværksmæssig kunnen.” (Nordjyske Stiftstiftstidende)
  • Kunstavisen Galleri Uggerby, Lønstrup. ”Kraftfuld og poetisk keramik.” 7  ”Kirsten Holm indtager som kunstner en stærk og særegen markering i dansk keramikhistorie.” (Lars Lisberg) Se mere Kunstavisen_7_04.
  • 2003 apr. Stengalleriet, Horsens. ”Krukkerne er unikke i deres skulpturelle udtryk.” (Horsens Posten
  • 2002 21 aug. ”Krukkerne er ren skulptur.” (Nordjyske Stiftstidende) Kunstavisen  ”Maler og keramiker i harmonisk duet.”' jul.  ”Kirsten Holm dyrker sit klare talent for det skulpturelle med fuld styrke.” (Galleri Uggerby, Lønstrup. Lars Lisberg) Se mere Kunstavisen_7_02.
  • 1 maj ”Markant og sikkert formsprog.” (Midtjyllands Avis)
  • 2001 1 aug. Galleri Uggerby; Lønstrup. ”Naturens låg bestemmer krukken.” (Nordjy. Stiftst.)  Se mere Nordjyske_Stiftstidende_8_01.
  • 2000 25 maj Galerie Allehof, Neunrade, Tyskland. ”Eindrucke aus der Natur sind Vorbild – mit konzentration Entstehen die wundervolle
  • maj Gefässe.“ Se mere Süderl._Volksfreunde_5_00. ”Wunderschöne, beseelte Kunst.” (Westfäl. Rundschau)
  • Kunstavisen ”Naturinspiration.” 3 ”Kirsten Holms værker er fyldte med fabelagtig sprudlende sanselighed. En spændende og oplevelsesrig fantasirejse.”
  • 1998 14 okt. Frederikshavn Kunstmuseum. Kirsten holm udstiller keramik og kraftfulde billeder på Frederikshavn Kunstmuseum. (Læsø Posten)
  • 7 okt. ”Havets keramik på museum. Den kombination af spænding og ophøjet ro er et særkende for Kirsten Holm.” (Fred.havn Avis) Kunstavisen ”Keramisk kunst.” ”Der er en malerisk oplevelse i hendes linjespil og glasurer.” 9 (Kristian Jensen) Se mere Kunstavisen_9_98.
  • Kunstavisen. ”Med naturen som nabo.” ”Kirsten Holm når frem til et utroligt udtryksfuldt og 5 gennemarbejdet resultat i at forene naturens og keramikkens formsprog.” (Rigmor Lovring) Se mere Kunstavisen_5_98.
  • 8 apr. ”Færøerne formet af kvinder. Varierede og imponerende værker. (Randers Amtsavis)
  • 1996 6 nov. Interview i anledning af separatudstilling i Hinnerup Kulturhus. (Aarhus Stiftstidende) Se mere Aarhus_Stiftstidende_11_96
  • Kunstavisen ”Kirsten Holm har som keramiker fundet sin platform: markant og sikkert formsprog. 9 Helt forståeligt, at STATENS KUNSTFOND har været ude med køb af hende, for hun repræsenterer noget universelt.” (Lars Lisberg)
  • 1995 8 sep. ”Vasen, Krüge usw. sind kleine Kunstwerke.“ (Westf. Rundschau) Se mere Westfälische_Rundschau_9_95.
  • 22 nov. ”En dejlig rejse.” Anmeldelse af udstillingen Føroyar. ”Kirsten Holm lader fantasien spille og hendes ting er smukke og personlige.” Arhus Stiftst.)
  • ”Kirsten holm har fået stor respons på sine krukker fra Færøerne.” (Jyll. Posten)
  • 1993 Kunstavisen ”Kirsten Holm har en helt personlig stil og farveholdning.” 4
  • "Sol over blomsteregn" Afsløring af keramisk relief i Hinnerup. (Aarhus Stiftst.)